Välkommen 4 oktober på en kostnadsfri lustfylld kväll hos oss på kliniken eller via Zoom. I lokalen bjuder vi på powerfika och pratar om hur du kan får än mer livs och kroppslust, samt hur man får balans i våra lyckohormoner på ett naturligt sätt? Du får även prova på en kort behandling. Vi har också alltid erbjudanden under kvällen.

Denna kväll kommer vi att prata om och visa hur du kan bidra till mer lust i ditt liv, både i för livet generellt men också i och med din egen fantastiska kropp som du bär med dig överallt. Vad längtar just din kropp efter och hur kan just du få mer livs och kroppslust?

Under åren har vi arbetat med många klienter och bidragit till mer livslust, livskvalitet och kroppslust. Det känns viktigt och värdefullt! Det innefattar i princip alltid livsstilsförändringar, det är även bra att tillföra vissa specifika preparat.

Åsa Lennartsson och Pernilla Stjernström fd Carrier kommer bland annat prata om hur vi balanserar och bidrar med att höja livskvalitén för våra klienter och berätta och i viss mån visa hur vi använder tekniker/behandlingsformer som HKT Holografisk kinesiologi, Emotion Code och Tuning.

Vi i Team Stjernström vill nå ut och bidra till fler människors hälsa och kraft.

Varmt välkommen!

Anmälan och Information

Anmälan: Senast onsdag morgon 4 oktober, gärna tidigare. Skriv namn, adress, tele och datum på temakväll samt meddela om du är med på plats i lokalen eller via Zoom. Skicka till: asa@teamstjernstrom.se

Datum:
onsdag 4 oktober 2023 kl 18 – 20.30
Kostnadsfritt: med obligatorisk anmälan, om du uteblir utan att avboka debiterar vi 300 kr.
Antal: Max 10 personer, minimum 5 personer.
Plats: Team Stjernström. Kaptensgatan 11, Östermalm, (svarta grindar utanför).
För frågor: 08 663 41 50, asa@teamstjernstrom.se