Röstyoga är tonhealing soundhealing

Träna kroppen inifrån och ut!

Vad kan RöstYoga™ vara bra för?

  • öka syresättning
  • verka rogivande och stressreducerande
  • öka cirkulationen i blod, lymfa och ki
  • förbättra matsmältningen
  • lösa upp känsloblockeringar
  • öppna och frigöra rösten för dig som sjunger och talar

Röstyoga m Pernilla Stjernström fd Carrier – online & live

Med Röstyoga använder du dig av din röst för att bearbeta och massera din kropp på insidan genom att ljuda toner. Med hjälp av röstens vibrationer hjälper du bland annat kroppen att lösa upp blockeringar, öka syretillförseln och förbättra blodcirkulationen och immunförsvaret.

Röstyogan verkar rogivande och stressreducerande samt öppnar upp och frigör rösten. Den är en perfekt kombination av yogans fysiska egenskaper och meditationens mentala funktioner och ger dig en medveten närvaro samtidigt som den hjälper dig att skapa en djupare kontakt mellan kropp och själ. 

När du tränar din kropp inifrån ut känner du dig mer balanserad och får mer energi över till annat. Varmt välkommen att utöva en yoga som ger dig den avslappning, meditation och läkning du så väl behöver! En perfekt start på dagen.

Ljudets påverkan

Allt består av vibrationer och har sin specifika frekvens. RöstYogan har liknande positiva effekter som sång. I grupperna och med RöstYoga ljudar vi tillsammans vilket är djupavslappnande och frigörande.

Pernilla leder gruppen och ni följer med efter egen förmåga, utan prestation, det handlar inte om skönsång. Alla kan tona!

Röstyoga – balans genom vibrationer

Röstyoga skapar balans genom vibrationer .Allt består av vibrationer och har sin specifika frekvens. Genom att använda rösten skapas ljud som påverkar vibrationerna i kroppen som kan balansera både kropp och själ. Röstyoga är som inre massage med hjälp av vibrationerna, din egen röst.

Röst-toningens läkande kraft är inget nytt. Toning har i tusentals år använts som medicin. Många naturfolk använder toning för läkning och anser att det är minst lika verkningsfullt som medicin. För bästa resultat används de i kombination. Röstyogan har liknande positiva effekter som sång.

Läker dig fysiskt och emotionellt

Genom att lyssna på och även utöva själv rätt läkande tonvibration, läks först den fysiska kroppen och dess organ, därefter läks känslor och tillsist sänds friska nervimpulser till kroppens organ. Varje organ har sin egen tonvibration, ett organ med rätt ton är alltid friskt. Detta enligt Henry Soludde som var Pernillas lärare under 9 år på Tonakademin och Soludden. RöstYoga är en vidareutveckling av den tonhealing som Henry Soludde lärde ut under sin livstid.

Namnet RöstYoga kom till iom att flera elever som har tonat med Pernilla genom åren även utövar traditionell yoga och de sa ofta spontant. ’Detta är ju som att göra yoga men med rösten’, därav namnet RöstYoga.

En hög läkande hastighet

Ljudet – tonen har en hastighet på ca 342 m/sek, i vatten ökar den till ca 1500 m/sek. Kroppen består av ca två tredjedelar vatten, tänk dig med vilken hastighet den läkande tonen pulserar genom dina ådror när du själv utövar röstyoga, eller tonar som Pernilla också kallar det. Du kan även lyssna på Musikmedicin som är CD skivor med läkande vibrationer för olika organ som tjocktarm, njurar osv, men även skivor för ryggraden finns.

”Att vara med på toning med Pernilla är en fantastiskt meditativ upplevelse, varje gång har jag känt mig friskare och nyare. Det är roligt och härligt att vara i den mjuka och intuitiva stämningen som Pernilla leder oss i.”

Carina, projektledare

Pernilla Stjernström fd Carrier driver hälsoföretaget Team Stjernström i Stockholm där hon ger behandlingar inom helhetshälsa och kostrådgivning.

Hon är utbildad Holografisk kinesiolog, röstyogainstruktör och verksam som föreläsare och kost/Livsstilsrådgivning. Röstyogan handlar inte om skönsång, här används ljudet och tonernas vibrationer i ett kroppsterapeutiskt och balanserande syfte. Pernilla har lång erfarenhet av tonhealing, hon började utbilda sig hos Henry Soludden 1997, sedan dess har hon ljudat sig genom livet.