Föreläsningar

Hälsa, kost och kraft. Din kropp har svaren.

  • Mer energi
  • Minska sjukfrånvaro
  • Öka prestation genom att investera i personalen.
  • Förstå vad kroppen behöver för att må bättre, få mer kraft och bestående resultat.

Mina föreläsningar är inspirerande, interaktiva, tydliga med råd och rekommendationer som garanterar resultat. Jag brinner för att bidra till ökad livskvalitet och hälsa, sedan 2001 har jag haft privilegiet att få göra just det för 1000-tals personer. Allt från mer energi, bättre prestation och mindre värk/stress/migrän/magproblem mm.

Som bas har jag mina 7 nycklar till ett hälsosamt liv. 

Din kropp har svaren.

Deltagarna får kunskap och inspiration som kan användas direkt i områdena hälsa, kost, näring, miljö, stress och tankar. Pernillas huvudämnen är hälsa, kost och miljö, allt utgår från att kroppen har svaren. Under föreläsning visar Pernilla på effektiva sätt, bla med muskeltester, så att deltagarna själva kan känna och förstå hur kroppen fungerar och hur hälsa och kroppen hänger ihop. Dem som blir inspirerade att följa hennes rekommendationer skapar garanterat en starkare hälsa och får då kraft att ha ett högre immunförsvar, bättre näringsupptag och pH värde i kroppen. Resultat är att deltagarna blir friskare, starkare, får högre energi, livskvalitet och enklare att nå sina och företagets mål.

Nyckelord: 
Pernillas framträdande är levande, intressanta, engagerande med stor kunskap och är humoristiskt och interaktivt.

Längd: 
1-3 timmar och även heldag, seminarieserier och utbildningar som kan vara upplagda över dagar eller återkommande träffar.

Målgrupp: 
Människor som är intresserade av att ta ett steg framåt i sitt liv och leva mer hälsosamt och lära känna kroppens egna svar. Människor som vill prestera mer som leder till att de mår bättre. Pernilla riktar sig även till företag med anställda, HR-ansvariga och chefer som påverkar sina anställda. Företag som vill minska sin sjukfrånvaro och i sin tur minska sina kostnader för sjuk personal.

Tillfällen:
Frukostmöte, hälsodagar, kick off samt seminarier.
Helt enkelt när ett företag vill satsa på förebyggande friskvård.

Bakgrund

Pernilla började studera kinesiologi 1995 och är utbildad till Avancerad Kinesiolog vid Svenska Kinesiologiskolan, Holografisk Kinesiolog och Mental Tuning vid KilmanInstitutet, numera KilmanHealth. Hon har läst basmedicin på Axelsons Gymnastiska Institut, diverse näringskurser och ledarskapsträningar genom åren. Pernilla vidareutbildar sig varje år sedan 2004 och studerar även sedan 2015 Diamond Approach, Rhidwan School.

Tidigare har Pernilla seglat över Atlanten två gånger och till Lofoten på stora Swanbåtar, då som kocka och gast. Hon har arbetat med Tv-produktion och reklamfilmsproduktion, från produktionsassistent till producent. Hon arbetade som servitris på Restaurang 28+ när dom fick sin stjärna i Guide Michelin. Kort sagt så har Pernilla en bred aktionspotential som gör att hon känner människor och verkligen ser vad som fungerar, vad som ger och tar energi.

Sagt om Pernilla:

”Ett naturligt och generöst sätt!”

”Pernilla interagerade med publiken på ett naturligt och generöst sätt.”
– Carina Lundström – Personalchef, Caperio AB

”Sprudlande glädje!”

”Med sprudlande glädje förmedlar Pernilla sin kunskap i såväl stora som små grupper!”
– Gunilla Blomberg, 1.6 miljonerklubben

 ”Väl investerade pengar.”

”Bjud in Pernilla till en föreläsning, det är väl investerade pengar.”
– Roger Karlsson – General Service Manager, Casino Cosmopol

Har du speciella önskemål? 
Jag anpassar föreläsningar och kursdagar efter just era behov!

Aktuella powerkvällar

  • Här presenterar vi kommande powerkvällar och öppet hus.
TEMAKVÄLL – Klimakteriet

TEMAKVÄLL – Klimakteriet

Välkommen 8 november på en kostnadsfri och närande kväll hos oss på kliniken eller via Zoom där vi har klimakteriet som tema. I lokalen bjuder vi på...

läs mer