Nilla Lindström

Min melodi: Hälsa för mig är att kunna säga: Idag är jag frisk, mår bra, känner mig stark och har massor av energi. Så många dagar som möjligt av mitt liv.

Onlinebokning
Boka Nilla online start 2024

Om mig: Jag har en idrottsbakgrund som landslagsgymnast och har nog haft alla skador man kan tänka sig men det är också det som har lagt grunden för ett livslångt intresse för hälsa och leverne. Jag har studerat mental träning och idrottspsykologi vid Uneståhls Education. Meditation är en av mina stöttepelare i livet sedan 30 år tillbaka. Jag är naprapat och akupunktör och älskar verkligen det jag gör. Med 25 års erfarenhet och nästan 68000 behandlingar vågar jag säga att jag har en bred gedigen kunskap, men fortsätter att utvecklas och blir allt ödmjukare och imponerad över kroppens enorma läkningsförmåga. Jag tror på en hälsosam livsstil, balans mellan träning, vila, återhämtning, sömn och näring. Min ambition är att inspirera stort men få dig att förändra ett steg i taget för att nå varaktiga resultat utifrån just dina förutsättningar. Vi är alla original.

Naprapati
Jag är legitimerad naprapat 1996-2001, startade eget redan -98 under skoltiden. Som naprapat analyserar jag dina symtom och ställer diagnos utifrån din bakgrundshistoria och den medicinska skanning jag utför på samtliga patienter. I behandlingen ingår alltid medicinsk massage, ledbehandling (mobilisering, manipulation av kotor) pressur av triggerpunkter, stretch, rehabanalys och hemövningar för att optimera läkning och självhjälpsvård. Det du gör själv mellan behandlingarna kan vara avgörande inför nästa tillfälle och snabba på läkningsprocessen. Jag behandlar de flesta typer av akuta och kroniska besvär relaterade till muskler och leder. Vanliga besvär är ländryggsvärk, stelhet, ischias, ryggskott, nackspärr, huvudvärk, yrsel, skulderbesvär, domningar, impingement, frozen shoulder, tennisarm, diffus värk i axel, höft, knä, fot, hälsporre, hälsenor. Läs mer HÄR.

Akupunktur
Jag är naprapaten som älskar mina nålar. Jag gjorde min grundutbildning i akupunktur vid Lunds sjukhus och den välkände smärtläkaren Christer Carlsson för snart 20 år sedan, samtidigt studerade jag TCM i 4 år (traditionell kinesisk medicin) på Akupunkturakademin med avslutande praktik i Kina 2006. Jag kombinerar alltid olika tekniker för att uppnå bästa resultat. Behandlingen med akupunktur är individbaserad och alltid frivillig i kombination med naprapatin. Nålarna är ”mina mirakelpinnar”????

Kinesiologi
Under min karriär har jag läst och utbildat mig tusentals timmar inom hälsa, men jag har hela tiden känt att det saknas en pusselbit, den har jag hittat nu i form av Holografisk kinesiologi. Detta har gett mig ett större helhetsperspektiv och en förmåga att ge en djupare och bättre behandling för mina patienter i och med att man här kopplar ihop alla delar och analyserar vad just din kropp behöver för att må så bra som möjligt. Utbildningen i kinesiologi har jag gått hos Ulf Kihlman och jag gör nu mina elevbehandlingar hos Pernilla Stjernström fd Carriers Behandlingsteam. Två fantastiska förgrundspersoner som båda besitter enorma kunskaper och har lång praktisk erfarenhet.

.

Jag känner mig privilegierad att få stå som del i Team Stjernström, för att kunna bidra till sann hälsa.

Sagt om Nilla:

”Jag är så otroligt nöjd med dig

”Ditt sätt att se hela människan är det som jag uppskattar mest hos dig. Sen att du är bästa på att hjälpa mig att prestera på topp, både mentalt och fysiskt gör ju inte saken sämre. TACK för allt du gör för mig.”
Anna Sunneborn 54 år, Fystränare och atlet

”När jag varit hos Pernilla kan jag gå 1 mil utan besvär och förra året sprang jag Midnattsloppet och höften höll! Hon är min ängel.”
– Göran 88 år, Pensionär och motionär

”Nålar och punkter i all ära. Men det finns terapeuter o terapeuter… tänker jag… bakom nålarna finns du som med ditt sätt att möta dina kunder, vara den du är, din glädje med mera bidrar till effekten.”
Niclas Berglund, Naprapat och kollega

”Jag har axlar och nacke som krånglar och får ibland akuta besvär som nackspärr. Pernillas behandlingar med nålar ger resultat direkt och de har räddat mig så många gånger!”
Annika Töyrä, Småbarnsmamma som älskar träning

Tidsbokning/frågor

Telefonbokning
Ring 08-663 41 50
Mobil 070 9505684

Onlinebokning start 2024
Boka Nilla online

Kontakt Nilla Lindström
nilla@teamstjernstrom.se

Priser, Nilla Lindström | Naprapat

Naprapat 40 min: 950kr  (inkl akupunktur)

Naprapat akut 30 min: 780kr

Rehabanalys/träningsprogram 60min: 1250kr

Holografisk kinesiologi – elevbehandling

Nybesök: 120 min 990 kr

Stärkande: 120 min 990 kr

Återbesök: 120 min 990 kr

Presentkort
På valfritt belopp.

Betalning
Kort, presentkort och faktura

Mottagning
Team Stjernström,  Kaptensgatan 11. Östermalm (T-bana Östermalmstorg).

Om- eller avbokning
Skall ske 48 timmar innan bokad tid. Du kan göra det själv på onlinebokningen. Vill du boka av senare än 48 timmar före din bokning så kan du nå oss på telefon 08-663 41 50 i detta fall utgår full debitering om du eller vi inte lyckas hitta en ersättare.

Att tänka på inför ditt besök
Tag med de eventuella näringstillskott du äter och ät inga samma dag som din behandling. Jag vill se hur din kropp mår utan stöttning av näringstillskott.

GDPR
Vi samlar och registrerar dina personuppgifter i enlighet med gällande lag. Vi svarar gärna på dina frågor om detta.

Vårt behandlingsteam

Vi brinner för att bidra till din hälsa och kraft.
Team Stjernström grundades 2013 för att vi vill nå ut till fler och arbetar med samma metodik. Vi har oerhört bred och djup kompetens tillsammans och vi vill arbeta med klienter som vill göra det som krävs för att nå sina mål med sin hälsa, tillsammans med oss.

Din kropp har svaren och vi är specialister på att förstå och tolka vad just du behöver på ett djupt och precist sätt. Vi arbetar med både fysiska och mentala/själsliga behandlingar.

Vi är alla utbildade kinsiologer vid KilmanInstitutet av Ulf och Charlotte Kilman. Vi har även utbildning i kost och näringslära, ledarskap, akupunktur mm.