Aromapunktterapi

Avslappnande och väldoftande läkning för kropp och själ

Aromapunktterapi är en unik behandlingsform och Anja är den första som erbjuder det här i Sverige

Anja ställer frågor och förbereder oljor för att möta just dina behov. Väldoftande och läkande eteriska oljor används. Eteriska oljor av högst kvalité placeras på specifika akupunkter på kroppens meridianbanor, chakran eller reflexzoner för att aktivera läkning, både energetiska- och fysiologiska förändringar. Dessa skiftningar är en del av en hel kaskad av händelser som utspelar sig både i linjära och icke-linjära verkligheter, och de främjar läkning och balans både fysiskt, mentalt och psykiskt i alla system.

Anja är utbildat i USA (av Tiffany Carole, Master Healer Academy, Aroma Point Therapy), i över 4 års tid har hon lärt sig om denna metod med fokus på människans olika läkningsprocesser.

Den potenta läkningen sker i synergin mellan punkt och den läkande kraften från den eteriska oljan, och i mötet med terapeuten närvaro och beröring.

Läs mer om Anja här.

Detta är sagt om Anjas behandlingar

Tack Anja för en fin Aromapunktterapibehandling. När jag kom till dig hade jag haft konstant migrän och ätit värktabletter i tre veckor. Dagen efter behandlingen var jag fri från migrän och värktabletter-så skönt!”
    –
Lisa Eklund

”Jag fick en väldigt avslappnande och harmonisk behandling av Anja.  Jag kände mig avslappnad och balanserad efteråt. Jag kan varmt rekommendera henne.”
   –
Linn Brodén                                                                                                                           

Tack för den fantastiska behandlingen! Så tacksam och påfylld!”
  –
Monika Vlasak

Pris: Anja Duchko-Zuber
Nybesök 60 min 1200 kr
Återbesök 60 min 1200 kr