Företagshälsovård

Kroppen har svaren. 
Företagshälsovård med Team Stjernström

Team Stjernström erbjuder personlig, prisvärd och kompetent företagshälsovård och hjälper till att förbättra företagshälsan på Ert företag.

Team Stjernström är en expertresurs som kan bidra till lägre kostnader för sjukskrivningar, ökade intäkter och bättre kvalitet för företag och organisationer med hjälp av vår omfattande friskvård.
Vi kan komma ut och föreläsa alternativt hålla workshop på ert företag, samt ge behandlingar antingen på ert företag eller så kommer personal som är i behov av extra stöd till våra lokaler på Östermalm.

7 nycklar

Allt utgår ifrån 7 nycklar till ett hälsosamt liv som jag har arbetat fram under 15 år. Den som följer dom får garanterad förändring.

1. Motivation & attityd

Det finns flera sätt att förhålla sig till alla de råd och rekommendationer vi får i livet och hur väl vi kommer att lyckas beror helt …

2. Vatten, kroppens rening

Vi består som vuxna av omkring 70-75% vatten. När du dricker en bra mängd rent vatten varje dag blir dina celler glada …

3. Skillnaden mellan liv och död

Du har säker hört talas om pH-balansen, ibland kallad ”syra-basbalansen”, och kanske undrat vad de har med dig …

4. Energigivare och energitjuvar

Allt vi stoppar i mun påverkar oss! – om du tror på ovanstående mening, så förstår du att det gör en enorm skillnad …

5. Hälsa och kraft i vardagen

Titta, njut och tugga! Redan när vi tittar på maten börjar enzymproduktionen i munnen, ju bättre du tuggar …

6. Motionera och Maximera

Om du inte redan nu tränar, så skapa utrymme för det i ditt liv, träning skall vara kul så hitta något som ger dig glädje. Flera studier …

7. Framgång genom support

Alla tycker vi att det är naturligt att gå till tandläkaren för och få våra tänder kollade, verkstan för att få bilen servad …

Föreläsning med Pernilla Stjernström fd Carrier

Dem som blir inspirerade att följa Pernillas rekommendationer konstruerar garanterat en starkare HÄLSA och får då KRAFT att ha ett högre immunförsvar, bättre näringsupptag och pH värde i kroppen. RESULTAT är att deltagarna blir friskare, starkare, får högre energi, livskvalitet och enklare att nå sina och företagets mål.

Pernilla Stjernström fd Carrier är grundare till hälsoföretaget CarrierCarrier och Team Stjernström. Pernilla är verksam både som föreläsare, lärare och terapeut. Hon anlitas regelbundet av media och journalister som expert inom hälsa och komplementärmedicin.

De anställda kommer att få kunskap och inspiration som kan användas direkt i områdena kost, näring, miljö och stress. Pernilla har hjälpt tusentals människor till ett bättre, friskare och rikare liv.

Friskvårdsbehandling

Våra fysiska skräddarsydda helhetsbehandlingar identifierar det som stör kroppen mest och hjälper immunförsvaret att hitta, lösa upp och ta bort detta. Vi blandar medicinska kunskaper som näringslära, anatomi, pH värde, syresättning och neurologi med alternativmedicinska behandlingar.

Under de år vi arbetat har vi sett att den vanligaste grunden till hälsoproblem är att kroppen inte fått den näring och energi som behövs för att hantera det vi utsatter oss för. Liksom att vår jord och våra sjöar är förorenade och försurade så är även våra kroppar ofta det. Det är här vi kommer in som experter genom att återställa balansen och därmed återfå hälsa och kraft.

Andas vi oren luft, tränar hårt, får i oss kemikalier, virus, bakterier,

Genom våra behandlingar hittar vi vad just din kropp behöver hjälp med, och behandla grundorsaken till olika problem. Vi hjälper även friska och redan högpresterande klienter, idrottare, chefer och företagsledare, att toppa och må ännu bättre, att vara sitt bästa jag!

Mental kinesiologi – Tuning

En TUNING är karaktärsutveckling, behandlingen programmerar och finjusterar kroppen, psyket, nervsystemet och dina sinnen för att du skall kunna utvecklas i den riktning du vill.

Du ges nya möjligheter att hantera dina tankar, känslor och din fysik och ju fler positiva val du har desto enklare får du att prioritera rätt i vardagen.

Vi arbetar med din målbild, du har målbilden färdig när du kommer eller vi hittar tillsammans den optimala målbilden för dig.

7 nycklar till ett hälsosamt liv – kurs i videoformat

Genom kostråd, strategier och peppning i videoform får du tydlig guidning i hur DU kan göra för att få till de resultat du vill ha. Du får även reflektionsövningar och recept för att göra det ännu enklare för dig. Allt utgår ifrån 7 nycklar till ett hälsosamt liv som Pernilla Stjernström fd Carrier arbetat fram under 15 år.