Naprapati

Min melodi: Hälsa för mig är att kunna säga: Idag är jag frisk, mår bra, känner mig stark och har massor av energi. Så många dagar som möjligt av mitt liv.

Nilla är en av Sveriges mest erfarna naprapater med 25 år och 68000 behandlingar bakom sig. Oavsett problem hittar hon oftast en lösning. Bland hennes kunder finnas allt i från elitidrottare till äldre och stela pensionärer. Som naparapat analyserar hon dina symptom och diagnos ställs utifrån din bakgrundshistoria och den medicinska skanningen som utförs på samtliga patienter.


I behandlingen ingår alltid:

-medicinsk massage
-mobilisering av leder
-manipulation av kotor
-pressur av triggerpunkter
-hemövningar för att optimera läkning och självhjälpsvård.

Naprapaten behandlar de flesta typer av akuta och kroniska besvär relaterade till muskler och leder i hela kroppen.

Vanliga besvär är:
-ländryggsvärk                                               
-stelhet/ischias
-ryggskott,
-nackspärr
huvudvärk/yrsel
-skulderbesvär
-domningar/nervpåverkan
-impingement
-frozen shoulder
-tennisarm/golfare
-diffus värk i axel, höft, knä, fot
-hälsporre/hälsenor.

Akupunktur

Nilla är utbildad både i kinesisk medicin med praktik i Kina (2006) och som legitimerad naprapat även i västerländska tekniker via Lunds universitet och gjort sig känd för sin djupgående kunskap i smärtlindring och läkning som dryneedling, periost/ triggerpunktstekniker.

Nilla kombinerar alltid olika tekniker med naprapatin för att uppnå bästa resultat. Med akupunkturen kommer man på så sätt även åt djupare obalanser i inre organ/muskler och leder och får snabbare läkning och smärtlindring som många gånger är själva orsaken men hon behandlar även stresshantering, sömnstörningar och utmattning. Behandlingen med akupunktur är individbaserad och alltid frivillig i kombination med naprapatin.

Läs mer om Nilla här.

Detta är sagt om Nillas behandlingar

Är så otroligt nöjd med dig Pernilla. Ditt sätt att se hela människan är det som jag uppskattar mest hos dig. Sen att du är bästa på att hjälpa mig att prestera på topp, både mentalt och fysiskt gör ju inte saken sämre. TACK för allt du gör för mig.
    –
Anna Sunneborn 54 år, Fystränare och atlet

När jag varit hos Pernilla kan jag gå 1 mil utan besvär och förra året sprang jag Midnattsloppet och höften höll! Hon är min ängel.
   – Göran 88 år, Pensionär och motionär                                                                                                                      

Nålar och punkter i all ära. Men det finns terapeuter o terapeuter… tänker jag… bakom nålarna finns du som med ditt sätt att möta dina kunder, vara den du är, din glädje med mera bidrar till effekten.
  –
Niclas Berglund, Naprapat och kollega

Jag har axlar och nacke som krånglar och får ibland akuta besvär som nackspärr. Pernillas behandlingar med nålar ger resultat direkt och de har räddat mig så många gånger!
  –
 Annika Töyrä, Småbarnsmamma som älskar träning

Pris: Nilla Lindström
Naprapat 40 min: 950kr (Inkl akupunktur)
Naprapat akut 30 min: 780kr
Rehabanalys/träningsprogram: 60 min 1250kr