Anja Duchko-Zuber

”Sjukdom och ohälsa är en möjlighet för oss att hitta tillbaks till oss själva och för djup läkning” Anja arbetar med hälsa och med läkning på många olika sätt, hon har utbildat sig i flera metoder, några av metoderna som har hjälpt henne att hitta livet igen.


Onlinebokning
Boka Anja online

Anja erbjuder både Holografisk kinesiologi och Aromapunktterapi.

Anjas passion och styrka är att möta människan där hen befinner sig och att inspirera och stödja till ett friskare och mer balanserad liv.
Tillsammans med sina klienter hittar hon det mest essentiella att adressera och arbeta med.

Din kropp har svaret. Med hjälp av muskeltest och metoden holografisk kinesiologi kommer vi fram till just det du behöver

Anjas story till att bli kinesiolog.

’Mitt tidigare yrkesliv som Cirkusartist, Cirkuslärare, Coach och specialpedagog inom Cirkus har bjudit på fantastiska möten med alla sorts människor, jag nådde mål jag bara kunde drömma om att nå…till slut gick det att stå på en hand, på ett stativ 2 meter upp i luften…allt är möjligt!
Jag hade också glädjen att arbeta i många år på flera cirkusprojekt med gatubarn i Senegal där jag var regissör samt cirkus och clownpedagog.
Livet som Cirkusartist var på många vis fantastiskt, men det orsakade också många år av dagliga smärtor som till slut inte gick att leva med. Trots att kroppen är en Cirkusartists viktigaste redskap så lärde jag mig inte i tid att ta hand om den och sakta men säkert gick mitt arbetsverktyg kroppen sönder. Det är så jag kom i kontakt med HKT (Holografisk kinesiologi) och Pernilla Stjernström fd Carrier för första gången 2013. Pernilla gav mig hopp och HKT behandlingarna hjälpte mig att kunna tro på ett liv utan smärtor. Efter bara 2 veckor efter första behandlingen hade jag 50% minskade spänningar i sina muskler och därmed mycket mindre ryggsmärtor. Att vara smärtfritt mesta delen av sitt dagliga liv är en obeskrivlig lättnad!

Som livet kan vara så blev det fler utmaningar, 2018 fick jag Lyme (Borreliainfektion). Då infektionen redan hade spridit sig i kroppen, kunde jag inte hjälpas med en vanlig antibiotikakur. Det enda alternativ var 100% sjukskrivning på grund av utmattning, men som med mina ryggbesvär blev det samma här, HKT gav mig hopp och faktisk möjligheten att på ett effektivt sätt bli frisk från Lyme också! I samband med det stora arbetet med att blir frisk från Lyme väcktes mitt intresse och en önskan om att utbilda mig till HKT terapeut. Jag vet med säkerhet pga min egen erfarenhet att det är en fenomenal metod som hjälper kroppens självläkning att bli frisk och stark.

Med HKT lärde jag mig att stödja kroppen att bli stark igen och komma i balans efter 20 års smärtor och infektion. Senare hittade jag ”Aroma Punkt Terapi” (APT) och eteriska oljor som har hjälpte mig tillbaka till mitt sanna jag, till att känna passion för livet och till att komma i kontakt med trauma som inte jag visste bodde kvar i min kropp och sen att läka dessa steg för steg. Med APT och HKT är jag redo att bidra till dig!’

Kiesiologi

Jag har gått yrkesutbildningen till HKT terapeut på ”Kilman Health” 2021-2022. En fenomenal metod som arbetar med hela människan, fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt.

Aromapunktterapi (APT)

Jag är utbildad på Master Healer Academy, Aroma Point Therapy av Tiffany Carole 2019-2022.
Läs mer om APT här.

Zen Coaching

Just nu går jag Zen Coaching utbildningen, som är en fantastiskt metod att möta människan i samtal och att hålla rum för det som sker i kropp och själ i stunden. Jag ser fram emot att erbjuda coaching i snar framtid.

Att byta yrke och att hitta en ny spännande arbetsplats har varit och är en fantastisk resa och en möjlighet att nå mitt mål av ett friskare och mer balanserat liv. Nu är jag redo att bidra till andra människors läkning, varmt välkommen!

Tidsbokning/frågor

Telefonbokning
Ring 08-663 41 50

Onlinebokning
Boka Anja online

Kontakt Anja Duchko-Zuber
anja@teamstjernstrom.se

Priser, Anja Duchko-Zuber | Holografisk kinesiologi – ELEVBEHANDLING

Nybesök: 120 min 990 kr

Stärkande: 120 min 990 kr

Återbesök: 120 min 990 kr

Priser, Aroma Punkt Terapi 

Nybesök: 60 min, 1200 kr

Återbesök: 60 min,1200 kr

Presentkort
På valfritt belopp.

Betalning
Kort, presentkort och faktura

Mottagning
Team Stjernström,  Kaptensgatan 11. Östermalm (T-bana Östermalmstorg).

Om- eller avbokning
Skall ske 48 timmar innan bokad tid. Du kan göra det själv på onlinebokningen. Vill du boka av senare än 48 timmar före din bokning så kan du nå oss på telefon 08-663 41 50 i detta fall utgår full debitering om du eller vi inte lyckas hitta en ersättare.

Att tänka på inför ditt besök
Tag med de eventuella näringstillskott du äter och ät inga samma dag som din behandling. Jag vill se hur din kropp mår utan stöttning av näringstillskott.

GDPR
Vi samlar och registrerar dina personuppgifter i enlighet med gällande lag. Vi svarar gärna på dina frågor om detta.

Vårt behandlingsteam

Vi brinner för att bidra till din hälsa och kraft.
Team Stjernström grundades 2013 för att vi vill nå ut till fler och arbetar med samma metodik. Vi har oerhört bred och djup kompetens tillsammans och vi vill arbeta med klienter som vill göra det som krävs för att nå sina mål med sin hälsa, tillsammans med oss.

Din kropp har svaren och vi är specialister på att förstå och tolka vad just du behöver på ett djupt och precist sätt. Vi arbetar med både fysiska och mentala/själsliga behandlingar.

Vi är alla utbildade kinsiologer vid KilmanInstitutet av Ulf och Charlotte Kilman. Vi har även utbildning i kost och näringslära, ledarskap, akupunktur mm.