Åsa Lennartsson

Hälsa och alternativmedicin är något som alltid har legat varmt om Åsas hjärta. Hon bestämde sig tidigt för att utbilda sig till terapeut inom komplementärmedicin, för att kunna hjälpa människor att nå optimal hälsa på naturlig väg.

Onlinebokning
Boka Åsa online

Åsa började sin resa inom alternativmedicin  på Bonitologiska Högskolan. Där gick hon den 3-åriga Bonitologutbildningen (1999-2002) och förskaffade sig gedigna kunskaper inom anatomi, fysiologi, näringslära, homeopati, orientalisk medicin och kinesiologi. Hon drev sedan en egen praktik i Växjö som Bonitolog, där Åsa genom diagnosmetoden kinesiologi skräddarsydde behandlingsprogram för varje klients unika behov.

Hon har också arbetat 12 år inom hälsokostbranschen som närings- och kostrådgivare.

Kiesiologi
Åsa examinerades 2014 från Kilmansinstitutets Holografiska kinesiologiutbildning. Denna utbildning kände Åsa fyllde en viktig pusselbit i möjligheten att ge klienter optimal behandling på alla nivåer. År 2019 inledde Åsa en 2-årig utbildning  till licensierad Psykopraktor och Stresskinesiologi på Svenska Kinesiologi Skolan i Stockholm.

En licensierad Psykopraktor® arbetar med kroppsinriktad behandling av:
Oro, ångest, nedstämdhet, muskelspänningar, nervositet, stress, depressioner, emotionella trauma, sömnbesvär, psykosomatiska spänningar och smärtor i kroppen. Fobier, rädslor, tvång, beroenden, utbrändhet, utmattningssyndrom, relationsproblem, kroppsliga besvär med mental och emotionell grund.

Emotion Code
Åsa är också utbildad av Terri Kosmicki inom olika energiterapeutiska behandlingsformer bl.a. Emotion Code. Det är en behandling som arbetar med att frigöra och läka inkapslade känslor och trauma.

Energy talk – behandling
Åsa har även diplomerat sig till Energiterapeut på Annette Bloms Energytalkutbildning. Hon har under ett års tid utvecklats i olika healingtekniker och energibehandlingar för att stödja klienternas energimässiga läkningsprocess. Hon har vävt in dessa nya tekniker i Emotion Code behandlingarna för att verkligen kunna möta klientens behov .

Jag känner mig privilegierad att få stå som del i Team Stjernström, för att kunna bidra till sann hälsa.

Tidsbokning/frågor

Telefonbokning
Ring 08-663 41 50
Mobil 070 401 12 09

Onlinebokning
Boka Åsa online

Kontakt Åsa Lennartsson
asa@teamstjernstrom.se

Priser, Åsa Lennartsson | Kinesiologibehandling

Nybesök: 120 min 2.500 kr

Återbesök: 90 min 1.800 kr

Stärkande: 60 min 1.500 kr

Stärkande: 30 min 1150 kr

Emotion Code – Mental behandling

Nybesök: 90 min 1.800 kr

Återbesök: 60 min 1.500 kr

Presentkort
På valfritt belopp.

Betalning
Kort, presentkort och faktura

Mottagning
Team Stjernström,  Kaptensgatan 11. Östermalm (T-bana Östermalmstorg).

Om- eller avbokning
Skall ske 48 timmar innan bokad tid. Du kan göra det själv på onlinebokningen. Vill du boka av senare än 48 timmar före din bokning så kan du nå oss på telefon 08-663 41 50 i detta fall utgår full debitering om du eller vi inte lyckas hitta en ersättare.

Att tänka på inför ditt besök
Tag med de eventuella näringstillskott du äter och ät inga samma dag som din behandling. Jag vill se hur din kropp mår utan stöttning av näringstillskott.

GDPR
Vi samlar och registrerar dina personuppgifter i enlighet med gällande lag. Vi svarar gärna på dina frågor om detta.

Vårt behandlingsteam

Vi brinner för att bidra till din hälsa och kraft.
Team Stjernström grundades 2013 för att vi vill nå ut till fler och arbetar med samma metodik. Vi har oerhört bred och djup kompetens tillsammans och vi vill arbeta med klienter som vill göra det som krävs för att nå sina mål med sin hälsa, tillsammans med oss.

Din kropp har svaren och vi är specialister på att förstå och tolka vad just du behöver på ett djupt och precist sätt. Vi arbetar med både fysiska och mentala/själsliga behandlingar.

Vi är alla utbildade kinsiologer vid KilmanInstitutet av Ulf och Charlotte Kilman. Vi har även utbildning i kost och näringslära, ledarskap, akupunktur mm.