Pernilla Stjernström fd Carrier

Pernillas arbete bygger på att bidra till bättre hälsa, mer kraft och bestående resultat. Kroppen har svaren!

Onlinebokning
Boka Pernilla online

Hon anlitas av media och journalister som expert inom hälsa och komplementärmedicin. Genom sina föreläsningar, utbildningar och kroppsbehandlingar i kinesiologi har hon hjälpt tusentals människor till ett bättre liv.

Kinesiologi
1995 började Pernilla studera kinesiologi vid Svenska Kinesiologi skolan, 2001 blev hon kinesiolog och har arbetat med kinesiologi sedan dess. 2004 träffade hon Ulf och Ulf och Charlotte Kilman som driver KilmanHealth, sedan dess har hon vidareutbildat sig hos dem varje år. Ulf och Charlotte är hennes främsta lärare. Pernilla arbetar primärt med Holografisk kinesiologi av  sedan 2004 och har även egna metoder som hon väver in vid behov.

Hon arbetar också med Tuning, mental kinesiologi ‘Tune up’!  så att du snabbare når dina mål.

Bakgrund

Pernilla började studera kinesiologi 1995 och är utbildad till Avancerad Kinesiolog vid Svenska Kinesiologiskolan, Holografisk Kinesiolog och Mental Tuning vid KilmanInstitutet, numera KilmanHealth. Hon har läst basmedicin på Axelsons Gymnastiska Institut, diverse näringskurser och ledarskapsträningar genom åren. Pernilla vidareutbildar sig varje år sedan 2004 och studerar även sedan 2015 Diamond Approach, Rhidwan School.

Tidigare har Pernilla seglat över Atlanten två gånger och till Lofoten på stora Swanbåtar, då som kocka och gast. Hon har arbetat med Tv-produktion och reklamfilmsproduktion, från produktionsassistent till producent. Hon arbetade som servitris på Restaurang 28+ när dom fick sin stjärna i Guide Michelin. Kort sagt så har Pernilla en bred aktionspotential som gör att hon känner människor och verkligen ser vad som fungerar, vad som ger och tar energi.

Sagt om Pernilla:

”Ett naturligt och generöst sätt!”

”Pernilla interagerade med publiken på ett naturligt och generöst sätt.”
– Carina Lundström – Personalchef, Caperio AB

”Sprudlande glädje!”

”Med sprudlande glädje förmedlar Pernilla sin kunskap i såväl stora som små grupper!”
– Gunilla Blomberg, 1.6 miljonerklubben

 ”Väl investerade pengar.”

”Bjud in Pernilla till en föreläsning, det är väl investerade pengar.”
– Roger Karlsson – General Service Manager, Casino Cosmopol

 

Jag hjälper även friska och redan högpresterande klienter, idrottare, chefer och företagsledare, att toppa och må ännu bättre, att vara sitt bästa jag!

Vårt behandlingsteam

Vi brinner för att bidra till din hälsa och kraft.
Team Stjernström grundades 2013 för att vi vill nå ut till fler och arbetar med samma metodik. Vi har oerhört bred och djup kompetens tillsammans och vi vill arbeta med klienter som vill göra det som krävs för att nå sina mål med sin hälsa, tillsammans med oss.

Din kropp har svaren och vi är specialister på att förstå och tolka vad just du behöver på ett djupt och precist sätt. Vi arbetar med både fysiska och mentala/själsliga behandlingar.

Vi är alla utbildade kinsiologer vid KilmanInstitutet av Ulf och Charlotta Kilman. Vi har även utbildning i kost och näringslära, ledarskap, akupunktur mm.

Tidsbokning/frågor

Telefonbokning 

Ring 08-663 41 50

Onlinebokning

Boka Pernilla online

Kontakt Pernilla Stjernström fd Carrier

pernilla@teamstjernstrom.se

Priser, Pernilla Stjernström fd Carrier | Kinesiologi behandling

Nybesök: 120 min 3.100 kr

Återbesök: 90 min 2.700 kr

Återbesök: 60 min 2.000 kr

Stärkande: 60 min 2.000 kr

Stärkande: 30 min 950 kr

Tuning – Mental kinesiologi behandling

Nybesök: 90 min 2.400 kr

Återbesök: 60 min 1.800 kr

Presentkort

På valfritt belopp.

Betalning

Kontant, Kort & Faktura

Mottagning

Team Stjernström. Kaptensgatan 11. Östermalm (T-bana Östermalmstorg).

Om- eller avbokning

Skall ske 48 timmar innan bokad tid. Du kan göra det själv på onlinebokningen. Vill du boka av senare än 48 timmar före din bokning så kan du nå oss på telefon 08-663 41 50 i detta fall utgår full debitering om du eller vi inte lyckas hitta en ersättare.

Att tänka på inför ditt besök

Tag med de eventuella näringstillskott du äter och ät inga samma dag som din behandling. Jag vill se hur din kropp mår utan stöttning av näringstillskott.