Alla tycker vi att det är naturligt att gå till…

… tandläkaren för och få våra tänder kollade

… verkstan för att få bilen servad

… expediten för att fråga ”hur passar byxorna där bak”?

Den gemensamma nämnaren (nyckel 7)

Det alla framgångsrika människor har gemensamt är att de har valt en riktning i livet och håller sig till den oavsett hur de mår just i stunden. För att lyckas med detta så har de flesta framgångsrika personer ett SUPPORT:team av personer runt dem som de kan söka stöd och hjälp hos.

Skapa ditt eget SUPPORT:team med de personer och företag inom varje område som kommer att göra störst skillnad i ditt liv.


 Vårt SUPPORT:team (nyckel 7)

  • Lärare:  För vidarutbildningar, 1-3 ggr/år.
  • Terapeuter: För att optimera hälsan, regelbundet.
  • Coach: Jobbuppdrag eller förändringar, 2-5 gånger, i tät följd.
  • Mentor: För att få ihop livspusslet.
  • Familj och nära vänner: För vänskap, glädje, sorg & närhet.
Vår erfarenhet är att det alltid långsiktigt lönar sig att få experthjälp.


Vad behöver du support med?

Du som har följt våra råd i nycklarna har säker under de senaste veckorna märkt vilka förändringar som varit enkla och vilka som varit lite svårare för dig.

Att misslyckas är en del av ”uppgiften”, så nu kan du identifiera de områden inom vilka du behöver stöd.

Tag gärna fram papper och penna, gör en lista där du skriver upp vilka områden som du tycker är svåra och är i behov av support.

Rangordna dem sedan genom att skriva den svåraste överst osv. Kanske kommer du att skriva upp flera områden, det är okej, var tacksam över att du är ärlig och villig att se dina behov.

Exempel på områden:
– Motivation och Attityd
– Vad skall jag äta?
– Hur hittar jag rätt näring
– Vad och med vem skall jag träna
– Jag vill ha en frisk och smärtfri kropp


Bilda ditt SUPPORT:team

Den listan du har är nu din utgångspunkt när du skall bilda ditt SUPPORT:team.

Det är därför av stor vikt vilka personer som du väljer skall ingå i ditt SUPPORT:team, så att du också blir framgångsrik och når både de mjuka och hårda mål du önskar.

Börja med att iaktta och lyssna på de personer som du möter. Uppnår de dem resultat som de önskar? Har de en utstrålning som du själv vill ha? Fråga dem hur de gör och vilka de tar stöd av för att uppnå det som du tycker är attraktivt.

När du har beslutat dig för vilka personer och företag du skall ha i ditt Support:team så ring dem och boka ett möte, behandling eller ett träningspass. Diskutera sedan dina behov och mål med dem. Tillsammans kan ni komma fram till hur ofta ni bör ses och hur lång tid det bör ta att nå ditt mål.


Fler sätt att hitta ditt SUPPORT:team

  • Löparklubbar välkomnar löpare på alla nivåer.
  • www.traningspartner.nu (sök träningskompis på din ort, helt gratis)

Behöver du support med att komma igång?

Ibland kan det vara svårt att komma igång, vi vet!
Slå oss en signal på 08 663 41 50 eller kom förbi så kan vi gärna bidra så att du också blir framgångsrik och når både de mjuka och hårda mål du önskar.

Lycka till!


Eget ansvar

Allt vi stoppar i mun påverkar oss antingen positivt eller negativt. Under de sista 15 åren har flera 1000 människor påverkats positivt av att följa mina råd och rekommendationer. Våra råd och rekommendationer ersätter inte läkarvård.

När du börjar äta en kost som den jag förespråkar underlättar det för kroppens funktion, den stärks och då börjar kroppens inre organ så som tarmar, njurar och lever att rensa slagprodukter och gifter ur kroppen. Om du får något obehag så rekommenderar jag att se över hur mycket vatten du dricker, om du inte redan har gjort det så öka till 10 glas per dag.

”Lyssna på kroppen och gör dina förändringar gradvis.”

Varma hälsningar,
Pernilla och John Carrier