”Alla kinesiologerna har varit otroligt viktiga i läkandet av min hälsa. Då de arbetar holistiskt har jag fått hjälp med att både rensa själsligt & känslomässigt, stärka kroppens organ samt fått bättre insikt om vad min kropp vill äta och inte vill äta just nu. Utan deras hjälp hade jag fortfarande haft stora problem med min tarm och matsmältningssystem.

Tack vare dem är jag fri från många känslomässiga blockeringar, som gör att jag kan komma i kontakt med mitt sanna jag. Jag kan varmt rekommendera alla deras behandlingar & deras preparat.”

– Maya Nestorov

Influencer & Youtuber

 

Kinesiologi Team Stjernström

Vill du må bra, ha kraft och få bestående resultat?
Vi har metoderna för att förstå vad just din kropp vill prioritera att stärka, rensa ut och balansera. Din kropp har svaren. Vi arbetar också med dig som är frisk och vill optimera kroppen och hjärnan att bli ännu starkare, snabbare och skarpare.

Din kropp har svaren och vi är specialister på att förstå och tolka vad just du behöver på ett djupt och precist sätt. Vi arbetar med  både fysiska och mentala/själsliga behandlingar.

Vi är alla utbildade kinesiologer vid KilmanInstitutet av Ulf och Charlotta Kilman. Vi har även utbildning i kost och näringslära, ledarskap, akupunktur mm.